NIKON Coolpix A900 SILVER

Κατόπιν Παραγγελίας

399,00

Διατίθεται για προ παραγγελία όταν υπάρξει διαθέσιμο απόθεμα.

Κωδικός: A900 Κατηγορία:
 • Περιγραφή
 • Επιπλέον Πληροφορίες

Περιγραφή Προϊόντος

NIKON Coolpix A900 SILVER

H COOLPIX A900 παρέχει εξαιρετική απόδοση σε compact μέγεθος. Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα των οπτικών στοιχείων NIKKOR σε μια φωτογραφική μηχανή μεγέθους τσέπης που ταιριάζει με κάθε τρόπο ζωής: τραβήξτε εντυπωσιακές σκηνές ταξιδιών με εξαιρετική λεπτομέρεια χάρη στον ισχυρό φακό οπτικού zoom 35x με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 70x ή αποτυπώστε τις στιγμές που θέλετε να θυμάστε σε ευκρινή video 4K UHD. Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας εκμεταλλευόμενοι την ανακλινόμενη οθόνη και τις χειροκίνητες λειτουργίες έκθεσης (P/S/A/M), ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε συνδεδεμένη τη φωτογραφική μηχανή στις έξυπνες συσκευές σας μέσω του SnapBridge. Με τη λειτουργία AF υψηλής ταχύτητας είστε έτοιμοι να φωτογραφίσετε σε ελάχιστο χρόνο, το κουμπί zoom άμεσης επαναφοράς ξαναεστιάζει αμέσως σε ένα θέμα εάν θέλετε και μπορείτε επίσης να δημιουργείτε εξαιρετικά εύκολα video υπερ-χρονικής υστέρησης. Η A900 με ανάλυση 20,3 megapixel σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε τη ζωή σας με δημιουργικό τρόπο.

ΙΣΧΥΡΑ ΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ NIKKOR ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΨΟ ΣΩΜΑ   

Το απροσδόκητα μικρό σώμα της φωτογραφικής μηχανής περιλαμβάνει την εντυπωσιακή ισχύ των οπτικών στοιχείων NIKKOR, που αποτυπώνουν εξαιρετικά καθαρές εικόνες και ομαλά video. Αυτή η κλασικά σχεδιασμένη compact φωτογραφική μηχανή σάς οδηγεί σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί. Αποτυπώστε ακόμη και τα πιο μακρινά θέματα κατά τα ταξίδια σας ή πλησιάστε για κοντινές λήψεις σε διάφορες εκδηλώσεις ή γιορτές χάρη στην ισχύ του φακού NIKKOR με οπτικό zoom 35x, που επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 70x. Το εύρος zoom καλύπτει από ευρυγώνιες 24 mm έως γωνίες προβολής υπερτηλεφακού 840 mm (ισοδύναμες στο φορμά 35 mm), ώστε να καλύπτετε εύκολα κάθε εκατοστό της δράσης και να αποτυπώνετε με φωτογράφιση macro θέματα ακόμη και σε απόσταση μόλις 1 cm από το φακό.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ CMOS 20,3 MEGAPIXEL ΜΕ ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ 

Καθώς ο μεγάλος αριθμός megapixel εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση και ευκρινείς λήψεις με χαμηλό θόρυβο, ο ισχυρός αισθητήρας εικόνας CMOS με οπίσθιο φωτισμό αποτελεί επίσης σημαντικό πλεονέκτημα κατά τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιτυγχάνετε λήψεις με εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση ακόμη και όταν τραβάτε φωτογραφίες στο σκοτάδι.

ΕΓΓΡΑΦΗ VIDEO 4K UHD  

Πραγματοποιήστε μετάβαση στη λήψη video 4K UHD εντυπωσιακής ποιότητας (3.840 x 2.160/30p) με στερεοφωνικό ήχο, με ένα μόλις πάτημα του ειδικού κουμπιού εγγραφής video. Η λειτουργία παύσης εγγραφής σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα κατά τη λήψη και έπειτα να συνεχίσετε να τραβάτε το ίδιο video. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε στατικές εικόνες κατά την αναπαραγωγή video ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία επεξεργασίας video για να διαγράψετε πλάνα που δεν χρειάζονται, πριν ή μετά από την ενέργεια που θέλετε να αποθηκεύσετε.

 

SnapBridge  

Το SnapBridge διατηρεί μια σταθερή, χαμηλής ισχύος, σύνδεση μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και του smartphone ή του tablet σας, για να ελέγχετε εύκολα όλα όσα σχετίζονται με τις φωτογραφίες σας. Τώρα μπορείτε να συγχρονίζετε τις φωτογραφίες στην έξυπνη συσκευή σας ενώ τραβάτε φωτογραφίες και να κοινοποιείτε στη στιγμή φωτογραφίες με την ποιότητα της Nikon. Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε βασικές λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής από το τηλέφωνό σας, να τη διατηρείτε συγχρονισμένη και ενημερωμένη και να κάνετε πολλά περισσότερα.

VIDEO ΥΠΕΡ-ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ TIME-LAPSE VIDEO 

Δημιουργήστε εύκολα εντυπωσιακά video υπερ-χρονικής υστέρησης και Time-lapse video. Στα video υπερ-χρονικής υστέρησης, αποθηκεύονται στατικές εικόνες από ένα video που έχει εγγραφεί, ώστε να δημιουργηθεί ένα video σε γρήγορη κίνηση με 30 ή 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Στη λειτουργία Video υπερ-χρονικής υστέρησης μπορείτε να τραβήξετε video από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να αλλάξετε τη σύνθεση, σε αντίθεση με την τυπική σταθερή θέση της φωτογραφικής μηχανής στα απλά video με Time-lapse. Στη λειτουργία Time-lapse, δημιουργείται αυτόματα ένα video διάρκειας 10 δευτερολέπτων από στατικές εικόνες που έχουν ληφθεί με τη λειτουργία φωτογράφισης με περιοδικό χρονοδιακόπτη. Απλά επιλέγετε μια σκηνή λήψης όπως Αστικό τοπίο, Τοπίο ή Ηλιοβασίλεμα και ορίζεται αυτόματα το καταλληλότερο μεσοδιάστημα.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΕΝΤΟΛΩΝ 

Έχετε εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες έκθεσης (P/S/A/M) μέσω του επιλογέα λειτουργιών στο επάνω μέρος της φωτογραφικής μηχανής που εξασφαλίζει χειροκίνητο έλεγχο της ταχύτητας κλείστρου ή του διαφράγματος, ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον επιλογέα εντολών για να προσαρμόσετε την ταχύτητα κλείστρου ή την τιμή διαφράγματος. Τα χειροκίνητα χειριστήρια σάς δίνουν τη δυνατότητα να αποτυπώνετε τις πιο κρίσιμες στιγμές, όπως λήψεις γρήγορης δράσης όπου η ταχύτητα κλείστρου πρέπει να αυξηθεί ώστε να μην υπάρχει θάμπωμα. Με τον επιλογέα εντολών έχετε γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες: όταν εμφανίζεται ένα μενού ή ρύθμιση, μπορείτε να ορίσετε μια επιλογή περιστρέφοντας τον επιλογέα εντολών ή πολυεπιλογέα και μπορεί επίσης να επιλεγεί για μεγέθυνση της προβολής κατά την απεικόνιση ή για γρήγορη κίνηση μπροστά ή πίσω κατά την αναπαραγωγή video. Δεν χρειάζεται πλέον να πραγματοποιείτε κύλιση στα διάφορα μενού, απλά γυρνάτε τον επιλογέα.

 • Ωφέλιμα pixel: 20,3 εκατομμύρια
 • Αισθητήρας εικόνας: 1/2,3 in. τύπου CMOS
 • Εστιακή απόσταση: 4,3 έως 151 mm
 • f/3,4 έως 6,9
 • Απόσβεση Κραδασμών: VR μετατόπισης φακού και ηλεκτρονικό VR (video)
 •  Οθόνη TFT LCD (RGBW) με διαγώνιο 7,5 cm (3 in.) κατά προσέγγιση 921k-dot, με ανακλαστική επίστρωση και προσαρμογή φωτεινότητας 6 επιπέδων
 • Μέγεθος εικόνας (pixel): 20M (Υψηλό) [5.184 x 3.888], 20M [5.184 x 3.888], 8M [3.648 x 2.736], 4M [2.272 x 1.704], 2M [1.600 x 1.200], VGA [640 x 480], 16:9 15M [5.184 x 2.920], 1:1 [3.888 x 3.888] 
 • Ευαισθησία ISO: ISO 80 έως 1600
 • Αποθήκευση – Μορφή αρχείων Φωτογραφίες: JPEG. Video: MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC. Ήχος: στερεοφωνικός AAC)
 • Ενσωματωμένο φλας
 • USB: Επαφή micro-USB, Hi-Speed USB. Υποστηρίζει απευθείας εκτύπωση (PictBridge)   
 • Έξοδος HDMI: Micro υποδοχή HDMI (τύπος D)  
 • Είσοδος ήχου: Στερεοφωνική υποδοχή ακίδων mini (διάμετρος 3,5 mm, υποστηρίζεται πρόσθετη τροφοδοσία)   
 • Έξοδος ήχου: Στερεοφωνική υποδοχή ακίδων mini (διάμετρος 3,5 mm)   
 • Πρότυπα Wi-Fi: (Ασύρματο LAN) IEEE 802.11b/g (τυπικό πρωτόκολλο ασύρματου LAN)
 • Bluetooth Specification Version 4.1
 • Eπαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL12 
 • Διαστάσεις: (Π x Y x Β) κατά προσέγγιση 113,0 x 66,5 x 39,9 mm
 • Βάρος κατά προσέγγιση: 298 g (10,6 oz) (με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)
 • Παρεχόμενα εξαρτήματα: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL12, μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-71P1, καλώδιο USB UC-E21, λουράκι φωτογραφικής μηχανής

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 2.0 kg
Brand

Nikon

ΧΡΩΜΑ

SILVER