Ισιωτική μαλλιών Braun ES 1 Black

34,00

Κατόπιν Παραγγελίας
Κωδικός: BraunES1 Κατηγορία:
  • Περιγραφή
  • Επιπλέον Πληροφορίες
  • Κριτικές (0)

Περιγραφή Προϊόντος

Αποτελεσματικό ίσιωμα
Τα ίσια, λεία μαλλιά είναι πάντα στη μόδα
Τα ίσια, λεία μαλλιά είναι πάντα στη μόδα, στιλάτα και μπορείτε να τα στιλιζάρετε γρήγορα και εύκολα. Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 3 της Braun θα σας χαρίσει το πιο απαλό, λείο λουκ με μέγιστη προστασία μαλλιών. Απλώς τοποθετήστε και τραβήξτε για τέλεια αποτελέσματα.

Πλατιές πλάκες
Οι πιο πλατιές πλάκες της συσκευής ισιώματος Satin Hair 3 της Braun έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποτελεσματικό ίσιωμα στα μακριά μαλλιά με μία κίνηση.
Μέγιστη προστασία για τα μαλλιά σας

Ρύθμιση θερμοκρασίας
Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 3 της Braun έχει μηχανική ρύθμιση θερμοκρασίας για να διασφαλίζει ίσιωμα των μαλλιών χωρίς φθορά. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία σε 13 βήματα μεταξύ 135 –185°C σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Άφθαρτες κεραμικές πλάκες Eloxal
Σε αντίθεση με τις συμβατικές κεραμικές πλάκες όπου υπάρχει μία λεπτή κεραμική επίστρωση πάνω στην πλάκα, η Braun δημιουργεί άφθαρτες, πραγματικές κεραμικές πλάκες από το εσωτερικό τους. Αυτές οι 100% πραγματικές κεραμικές πλάκες προσφέρουν ολίσθηση χωρίς τριβή και είναι ανθεκτικές στα κατάλοιπα προϊόντων στιλιζαρίσματος.

Πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες
Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 3 της Braun έχει πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες που διασφαλίζουν ολίσθηση με λιγότερα σημεία έντασης και τραβήγματος, λιγότερη τριβή και καταπόνηση στα μαλλιά και καμία φθορά στην επιφάνεια της τρίχας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Brand

Braun

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.


Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Ισιωτική μαλλιών Braun ES 1 Black”